Mida saavad tootjad teha selleks, et tarbijad saaksid hea hinnaga toote, mis oleks ühtaegu nii keskkonnale kui ka tervisele heade mõjudega?

Ettekanne “Kas öko on öko ja mahe on mahe?”, Kristiina Laanemets, Eesti Taimekasvatuse Instituut

14.novembril 2019 toimus koostööfestival “Kõik söögiks!”, et tuua kokku ettevõtjad ja teadlased ning soodustada nende omavahelist koostööd. Festivali märksõnadeks on tootmine, keskkond, toitumine.

ADAPTERi partnerid:

  • Tartu Ülikool
  • Tallinna Tehnikaülikool
  • Tallinna Ülikool
  • Eesti Maaülikool
  • Eesti Kunstiakadeemia
  • Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
  • Tallinna Tehnikakõrgkool
  •  

  • Estonian Business School
  • Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut (KBFI)
  • Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC)
  • Toidu- ja Fermentatsiooni-tehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
  • BioCC OÜ
  • Toetab Euroopa Regionaalaregu Fond