Tõde ja õigus toidu tootmises
Millised teaduslikud lahendused aitaksid ettevõtetel oma toodetega Eesti majandust jätkusuutlikumaks muuta?
Koostööfestivali tootmise paneelis osalesid:
- Kristiina Laanemets, Eesti Taimekasvatuse Instituut
- Uko Bleive, Eesti Maaülikooli Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskuse tehnoloogiaüksuse peaspetsialist
- Tõnu Püssa, Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, professor / vanemteadur
- Liis Lutter, BioCC tootearendusjuht
- Pille Pokk, Sangaste Linnas AS juhatuse esimees
- Helen Arusoo, Organic Estonia rahvusvaheliste projektide koordinaator
- Erika Pääbus, Andre Farmi perenaine
Paneeli modreeris Ildar Nisamedtinov, Tallinna Tehnikaülikooli Keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemlektor
14.novembril 2019 toimus koostööfestival “Kõik söögiks!”, et tuua kokku ettevõtjad ja teadlased ning soodustada nende omavahelist koostööd. Festivali märksõnadeks olid tootmine, keskkond, toitumine.
Partnerid:
Värsked ideed ja avanenud võimalused kord kuus sinu postkastis!
Saadame sulle üks kord kuus ettevõtluse ja innovatsiooniga seotud asjakohaseid lugusid, uudiseid ning kutseid üritustele. Me hoolime sinu privaatsusest mistõttu tutvu ka meie privaatsustingimustega.