Millised teaduslikud lahendused aitaksid ettevõtetel oma toodetega Eesti majandust jätkusuutlikumaks muuta?

Koostööfestivali tootmise paneelis osalesid:

  • Kristiina Laanemets, Eesti Taimekasvatuse Instituut
  • Uko Bleive, Eesti Maaülikooli Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskuse tehnoloogiaüksuse peaspetsialist
  • Tõnu Püssa,  Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool, professor / vanemteadur
  • Liis Lutter, BioCC tootearendusjuht
  • Pille Pokk, Sangaste Linnas AS juhatuse esimees
  • Helen Arusoo, Organic Estonia rahvusvaheliste projektide koordinaator
  • Erika Pääbus, Andre Farmi perenaine

Paneeli modreeris Ildar Nisamedtinov, Tallinna Tehnikaülikooli Keemia ja biotehnoloogia instituudi (KBI) vanemlektor

14.novembril 2019 toimus koostööfestival “Kõik söögiks!”, et tuua kokku ettevõtjad ja teadlased ning soodustada nende omavahelist koostööd. Festivali märksõnadeks on tootmine, keskkond, toitumine.

ADAPTERi partnerid:

  • Tartu Ülikool
  • Tallinna Tehnikaülikool
  • Tallinna Ülikool
  • Eesti Maaülikool
  • Eesti Kunstiakadeemia
  • Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
  • Tallinna Tehnikakõrgkool
  •  

  • Estonian Business School
  • Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut (KBFI)
  • Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC)
  • Toidu- ja Fermentatsiooni-tehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
  • BioCC OÜ
  • Toetab Euroopa Regionaalaregu Fond