Inimkonna ees on järgmisel kümnendil suured väljakutsed ja olulisemaks võtmesõnaks on saanud toiduainetööstus, mida survestab nii kliimamuutus, rahvastiku areng ja vananemine kui ressursside piiratus.  

Millised on tervislikud toiduained, kuivõrd tasakaalustatud on meie toidupüramiid, kuhu liigub mahetoidu ja supertoidu tootearendus ning millised peaksid olema keskkonda säästvad pakendid ja  jäätmekäitlus tulevikus?

Nii nendele kui ka teistele küsimustele pakub vastuseid ADAPTERi koostööfestival, mis selle aastal kannab nime „Kõik söögiks!“.

Festivali märksõnadeks on tootmine, keskkond, toitumine.

Festivali päevakava avaldame kohe siin.

 

Toimumisaeg ja -koht:

14.november 2019, Tartu Kammivabriku tehasehoone (Teguri 28A, Tartu)

Festival on tasuta, kuid vajalik on registreerimine. Registreeri ennast siin.

Festivali peakorraldaja on Tartu Ülikool. Festival toimub koostöös Eesti Toiduliiduga.

ADAPTERis osalevad:

  • Tartu Ülikool
  • Tallinna Tehnikaülikool
  • Tallinna Ülikool
  • Eesti Maaülikool
  • Eesti Kunstiakadeemia
  • Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
  • Tallinna Tehnikakõrgkool
  • Estonian Business School
  • Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut
  • Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC)
  • Toidu- Ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
  • BioCC OÜ

Toetab Euroopa Regionaalaregu Fond

Koostöövõrgustik: