Inimkonna ees on järgmisel kümnendil suured ülesanded ja olulisemaks võtmesõnaks on saanud toiduainetööstus, mida survestab nii kliimamuutus, rahvastiku areng ja vananemine kui ressursside piiratus.  Kuivõrd tasakaalustatud on meie toidulaud?

Millised on tervislikud toiduained, kuhu liigub mahetoidu ja supertoidu tootearendus ning millised peaksid olema keskkonda säästvad pakendid ja  jäätmekäitlus tulevikus? Nii nendele kui ka teistele küsimustele pakub vastuseid ADAPTERi koostööfestival, mis selle aastal kannab nime „Kõik söögiks!“.

Festivali märksõnadeks on tootmine, keskkond, toitumine.

Foto: www.storyblocks.com
Foto: www.storyblocks.com
Vaata festivali päevakava siin.

 

Toimumisaeg ja -koht:

14.november 2019, Tartu Kammivabriku tehasehoone (Teguri 28A, Tartu).

Vaata asukohta kaardil. Kohapeal tasuta parkimise võimalus.

Festival on tasuta, kuid vajalik on registreerimine. Registreerimine on lõppenud.

Festivali peakorraldaja on Tartu Ülikool. Festival toimub koostöös Eesti Toiduliiduga.

ADAPTERi partnerid:

  • Tartu Ülikool
  • Tallinna Tehnikaülikool
  • Tallinna Ülikool
  • Eesti Maaülikool
  • Eesti Kunstiakadeemia
  • Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
  • Tallinna Tehnikakõrgkool
  •  

  • Estonian Business School
  • Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut (KBFI)
  • Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC)
  • Toidu- ja Fermentatsiooni-tehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
  • BioCC OÜ
  • Toetab Euroopa Regionaalaregu Fond