Kas olete näinud putru, mida reklaamib Ott Kiivikas. See puder arendati koostöös BioCC-ga. Biocc on keskendunud funktsionaalsete toiduainete arendamisele – leib, piim, vesi, puder. BioCC aitab nii idee arendamisega kui ka toote katsetamistega.

2018. aasta koostööfestivali liftikõne: Andre Veskioja, BioCC

Vaata lähemalt:

ADAPTERi partnerid:

  • Tartu Ülikool
  • Tallinna Tehnikaülikool
  • Tallinna Ülikool
  • Eesti Maaülikool
  • Eesti Kunstiakadeemia
  • Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
  • Tallinna Tehnikakõrgkool
  •  

  • Estonian Business School
  • Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut (KBFI)
  • Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC)
  • Toidu- ja Fermentatsiooni-tehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
  • BioCC OÜ
  • Toetab Euroopa Regionaalaregu Fond