“Toiduainetööstus püüab kaasas käia erinevate trendidega ning sotsiaalmeedia on üks osa sellest, sest kogu valdkondlik areng on väga infotehnoloogia keskne”, selgitas Tartu Ülikooli majandusteaduskonna rahvusvahelise ettevõtluse professor Urmas Varblane.

Vaata koostööfestivali ettekannet “Maailmamajandus ja toidutööstus”, Urmas Varblane, Tartu Ülikool

14.novembril toimus koostööfestival “Kõik söögiks!”, et tuua kokku ettevõtjad ja teadlased ning soodustada nende omavahelist koostööd. Festivali märksõnadeks on tootmine, keskkond, toitumine.

ADAPTERi partnerid:

  • Tartu Ülikool
  • Tallinna Tehnikaülikool
  • Tallinna Ülikool
  • Eesti Maaülikool
  • Eesti Kunstiakadeemia
  • Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
  • Tallinna Tehnikakõrgkool
  •  

  • Estonian Business School
  • Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut (KBFI)
  • Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC)
  • Toidu- ja Fermentatsiooni-tehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
  • BioCC OÜ
  • Toetab Euroopa Regionaalaregu Fond