Kaupluste tootevalikus on rohkem erinevaid tooteid, kui kunagi varem ajaloos. Tervislike valikute tegemiseks on olemas kõik võimalused … ja loomulikult on lugematu hulgal mitte nii tervislikke ahvatlusi.

Koostööfestivali toitumise paneelis osalesid:

  • Kersti Erlich-Peets, BioCC vanemteadur 
  • Toomas Silla, Toidu- ja Fermentatsioonikeskuse (TFTAK) ärijuht
  • Raivo Vokk, Tallinna Tehnikaülikooli toidutehnoloogia osakonna emeriitprofessor
  • Elin Org, Tartu Ülikooli genoomika instituudi vanemteadur
  • Triin Kõrgmaa, AS Salvest tegevjuht
  • Krista Kalbin, Valio Eesti AS turundus- ja tootearendusdirektor
  • Külli Holsting, Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse juhatuse liige

Paneeli modereeris Ene Viiard, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse (TFTAK) Toiduteaduse osakonna juhataja

14.novembril 2019 toimus koostööfestival “Kõik söögiks!”, et tuua kokku ettevõtjad ja teadlased ning soodustada nende omavahelist koostööd. Festivali märksõnad – tootmine, keskkond, toitumine.

ADAPTERi partnerid:

  • Tartu Ülikool
  • Tallinna Tehnikaülikool
  • Tallinna Ülikool
  • Eesti Maaülikool
  • Eesti Kunstiakadeemia
  • Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
  • Tallinna Tehnikakõrgkool
  •  

  • Estonian Business School
  • Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut (KBFI)
  • Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC)
  • Toidu- ja Fermentatsiooni-tehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
  • BioCC OÜ
  • Toetab Euroopa Regionaalaregu Fond