Mis on tervislik toit?
Mida tarbija tegelikult valib ja kas tervislikkuse ja tarbimisharjumuste vahel on kuldset keskteed? Kas Toidurevolutsioonile järgneb ka toitumisrevolutsioon? Mida meie tootjatena, tootearendajatena saame teha, et tervislikule toidule ligipääs oleks veelgi parem.
Vaata koostööfestivali ettekannet “Tervisliku toitumise tänapäevased väljakutsed.” , Kersti Erlich-Peets, BioCC OÜ.
14.novembril toimus koostööfestival “Kõik söögiks!”, et tuua kokku ettevõtjad ja teadlased ning soodustada nende omavahelist koostööd. Festivali märksõnadeks on tootmine, keskkond, toitumine.
Partnerid:
Värsked ideed ja avanenud võimalused kord kuus sinu postkastis!
Saadame sulle üks kord kuus ettevõtluse ja innovatsiooniga seotud asjakohaseid lugusid, uudiseid ning kutseid üritustele. Me hoolime sinu privaatsusest mistõttu tutvu ka meie privaatsustingimustega.