Mida tarbija tegelikult valib ja kas tervislikkuse ja tarbimisharjumuste vahel on kuldset keskteed? Kas Toidurevolutsioonile järgneb ka toitumisrevolutsioon? Mida meie tootjatena, tootearendajatena saame teha, et tervislikule toidule ligipääs oleks veelgi parem.

Vaata koostööfestivali ettekannet “Tervisliku toitumise tänapäevased väljakutsed.” , Kersti Erlich-Peets, BioCC OÜ.

14.novembril toimus koostööfestival “Kõik söögiks!”, et tuua kokku ettevõtjad ja teadlased ning soodustada nende omavahelist koostööd. Festivali märksõnadeks on tootmine, keskkond, toitumine.

ADAPTERi partnerid:

  • Tartu Ülikool
  • Tallinna Tehnikaülikool
  • Tallinna Ülikool
  • Eesti Maaülikool
  • Eesti Kunstiakadeemia
  • Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia
  • Tallinna Tehnikakõrgkool
  •  

  • Estonian Business School
  • Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut (KBFI)
  • Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC)
  • Toidu- ja Fermentatsiooni-tehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
  • BioCC OÜ
  • Toetab Euroopa Regionaalaregu Fond